ТОП ПОНУДА

 

 

ELEKTRO MAHER  ВАКУМСКИ СОЛАРНИ КОЛЕКТОРСКИ СИСТЕМИ  ELEKTRO MAHER

 

 


Повеќе
  ЗА НАС

ELEKTRO MAHER  Веќе 19 години ваш партнер !!!  ELEKTRO MAHER

Паноматик


Повеќе
  УСЛУГИ

          Вршиме најразлични услуги од областа на:

ELEKTRO MAHER  Електротехниката, Автоматиката и Електрониката.

ELEKTRO MAHER  Работно и заштитно заземјување.

ELEKTRO MAHER  Соларни колекторски системи за санитарна топла вода и фотоволтаични (напонски) колектори.

ELEKTRO MAHER  Изработка на сите типови на метални конструкции и други браварозанатски услуги.

Повеќе
  ПРОЕКТИ

Проекти кој се изработени или кој се во изработка

 

ELEKTRO MAHER 

 

 


Повеќе
  КАТАЛОЗИ

ELEKTRO MAHER  Овде можете да ги симнете и прегледате сите каталози и електронски документи поврзани со нашата дејност и нашите соработници.
 

Повеќе
  КОНТАКТ

Телефон:  +389 (71) 385 - 946

ELEKTRO MAHER  Детални информации за контакт со нас има на следната страна. Ве молиме притиснете на "Повеќе"

Повеќе
 НОВОСТИ 

 

НАЈНОВО !!!


Ministerstvo za ekonomija

 

ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени сончеви термални колекторски системи во домаќинства за 2016 година

 


 

 

ECO credit

 

ELEKTRO MAHER  КРЕДИТИРАЊЕ на население со наменски кредити за набавка и монтажа на СОНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ 2016 !!!   

        

  

!!! СУБВЕНЦИИ !!!

ELEKTRO MAHER  Министерството за економија за 2015 година распиша јавен оглас за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени сончеви термални колекторски системи во домаќинствата. Барањето за апликација на јавниот оглас можете да го симнете ОВДЕ.


 

 

!!! ПОВОЛНОСТИ ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО МВР НА РМ !!!  

ELEKTRO MAHER  За вработените во МВР нудиме поволности во однос на плаќање на 10 рати со задршка од плата без камата. Овде можете да ги погледнете и симнете цените за соларните системи.

        Потребните документи за апликација можете да ги симнете одде:

- Изјава
- Забрана
- Изјава за жирант
- Забрана за жирант 

 

                         flaer prednaflaer zadna

 

elektro maher Зимски попуст од 5 % на следниве модели !!!

FK100BP/TK


Повеќе